Paul Verhees

F.E.G.G

Fotografie Expressie Groep Gemert

Paul VerheesIk ben Paul Verhees, geboren in 1956. Als fotograaf ben ik een omnivoor, ik lust alles wat voor de lens komt. Ik fotografeer sinds ik op mijn twaalfde verjaardag een fotocamera cadeau kreeg. Ik heb me nooit willen toeleggen op één bepaald thema, dat ik dan verder had kunnen uitdiepen. Ik interesseer me voor heel veel onderwerpen en zou het niet bevredigend vinden als ik me zou specialeren.

In mijn archief zitten onder meer landschaps- en natuurfoto’s, architectuurfoto’s, portetfoto’s – zowel spontaan als geënsceneerd –, ik werk met het licht dat voorhanden is of met kunstmatig licht dat ik volledig naar mijn hand kan zetten. Ik haal overal voldoening uit.

Zonder het tot een specialisme te verheffen vind ik straat- en reportagefotografie het leukst. Ik laat me verrassen door wat ik om me heen zie en probeer dat op een boeiende manier vast leggen. Met mijn foto’s probeer ik een verhaal te vertellen. De zes foto’s die ik hier toon zijn spontaan op straat gemaakt en hebben gemeen dat water een onderdeel is van het verhaal.

Copyright Statement

F.E.G.G.

Fotografie Expressie Groep gemert

Kunstlokaal 

 Vondellaan 49, 5421 PN Gemert