Joyce Gijsbers

Joyce GijsbersAl jaren is fotografie een grote passie van mij. Het is een hobby waar ik veel plezier aan beleef en die mij veel ontspanning geeft. 

Vroeger op vakantie met mijn ouders maakte ik al veel foto's met hun analoge spiegelreflexcamera. Daarna zijn we overgestapt op een compact camera, zowel analoog als later ook digitaal. Het maakte niet uit waar ik naartoe ging, de camera zat standaard in mijn tas. Zo heb ik door de jaren heen ook al heel wat foto's gemaakt. 

In 2017 heb ik mijn eerste eigen spiegelreflexcamera aangeschaft. Aangezien ik niet op de automatische stand wilde fotograferen heb ik na de aanschaf van de camera een fotografiecursus gevolgd. Daarna ben ik nog meer gaan fotograferen. Want het is net zoals met autorijden, je hebt je diploma/rijbewijs maar de beheersing van het apparaat/voertuig leer je pas in de praktijk door het veel te gebruiken. 

Eind 2018 bezocht ik de expositie van Geert van der Sanden in de Bunker in Gemert. Hij vertelde mij over de fotoclub in Gemert. Ik was enthousiast geworden en in 2019 heb ik mij toen aangesloten bij Foto Expressie Groep Gemert. Het geeft mij veel plezier om samen met anderen met dezelfde hobby bij elkaar te komen. We kunnen veel van elkaar leren. Ik zie mezelf nog als een beginnend fotograaf en kan nog veel leren. Zeker op het gebied van nabewerking. 

Landschap-, natuur-, dieren- en straatfotografie vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast zou ik mij graag nog willen verdiepen in portretfotografie.

.