EXPOSITIES

Expositie bij SNS Bank te Gemert vanaf medio juli 2015 -- doorlopend (3 series bij elkaar passende foto's: vier-drie-vier).

De foto's zijn gemaakt bij Johan van den Acker textielfabriek ( http://www.vandenacker.nl ) te Gemert alwaar wij eind mei 2015 onze ogen en camera mochten strelen.

Expositie "Gimmertse Gengskes" vanaf april 2015 -- doorlopend

Deze foto's, gemaakt in het kader van het 25 jarig bestaan van onze fotoclub, zijn een ode aan het gemertse cultureel erfgoed. De foto's worden permanent ten toon gesteld in de"Amaliastaete" bij de "Ruijschenbergh" Julianastraat 2 te Gemert (begane grond,1ste en 2de verdieping, dagelijks geopend gedurende de hele dag).

Expositie April 2015 Vrij Werk

Expositie

 

 

Open atelierroute 2011.

 

Ook dit jaar deden wij als Foto Expressiegroep Gemert mee aan de open atelierroute. Voor deze jaarlijks terugkerende tentoonstelling was dit keer voor het thema ROND gekozen. Een thema waar iedere fotograaf zijn eigen invulling aan kon geven. Dat het onderwerp op vele manieren in beeld te brengen is kwam tot uiting in de diversiteit van de getoonde foto’s.

Dit bevestigde de ruim tweehonderd bezoekers van de tentoonstelling.Een mooi aantal bezoekers waardoor we opnieuw kunnen concluderen dat de deelname aan de open atelierroute ook dit jaar weer een succes was!

© Copyright Foto Expressie Groep Gemert NL